понеділок, 19 листопада 2007 09:53

Стеценко: Протасов залишається у "Дніпрі"

Олег Протасов і далі тренуватиме "Дніпро". Про це минулого уїкенду заявив генеральний директор клубу Андрій Стеценко у програмі "Дніпро-футбол" 9-го телевізійного каналу.

- Олег Валерійович повівся максимально порядно по відношенню і до нас – керівників клубу, і до самої команди. Так, зараз немає сенсу приховувати, що він отримав запрошення з ФК "Москва", і воно його у деякій мірі зацікавило. Він повідомив нас про це і сказав, що розглядатиме його в числі можливих варіантів продовження своєї тренерської кар"єри. Але потім ми провели з ним декілька бесід і думаю, що зуміли переконати його у тому, щоб він залишився працювати у "Дніпрі". Та він, я так думаю, і сам розуміє, що футбольний клуб "Москва" сьогодні від "Дніпра" нічим особливо не відрізняється: ні за підбором гравців, ні за інфраструктурою, ні за фінансовим забезпеченням. Тому сьогодні можна сміливо говорити про те, що Олег Валерійович відмовив у цій пропозиції футбольному клубу "Москва" і продовжить свою роботу за контрактом з футбольним клубом "Дніпро".

ФК "Дніпро"

Зараз ви читаєте новину «Стеценко: Протасов залишається у "Дніпрі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі