пʼятниця, 10 серпня 2018 20:11

Стартує новий сезон АПЛ, чого чекати від найсильнішої ліги світу

Сьогодні стартує новий сезон Англійської прем'єр-ліги. В сезоні 2018-2019 АПЛ буде ще цікавішою для українського вболівальника - у "Вест Хем" перейшов Андрій Ярмоленко.

Окрім Ярмоли, "молотобійці" підписали ще ряд гравців "під основу". Враховуючи підсилення та етап перебудови в більшості грандів "Вест Хем" однозначно побореться за єврокубкову зону. А при вдалому збігу обставин навіть і за топ-4.

Автор: ТСН
  Андрій завжди казав, що грати в АПЛ це його мрія
Андрій завжди казав, що грати в АПЛ це його мрія
Фанати "Шахтаря" також додатково слідкуватимуть за "МанЮнайтед". Рекордний трансфер гірників відбувся саме в цю команду. Фред має стате одним з ключових гравців у побудові гри "МЮ".

Хто стане чемпіоном

Захищати титул в цьому році буде "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка. І з вірогідністю у 80% їм це вдасться.

По-перше більшість конкурентів зараз знаходяться в дуже невпевненому становищі. "Челсі" та "Арсенал" отримали нових тренерів, а значить в цих командах буде перебудова під вимоги нового наставника. В "Манчестер Юнайтед" проблеми почались ще під час передсезонної підготовки. Моуріньйо конфліктував з керівництвом, через небажання тих підсилювати команду. Ситуація дуже схожа на ту, що була три роки тому з Жозе в "Челсі". Тоді "особливий" був звільнений вже у жовтні місяці. Розглядати якусь з цих команд серйозним претендентом на чемпіонство навряд чи можна.

Автор: Спорт-Экспресс
  Де мої трансфери?
Де мої трансфери?

Реальних конкурентів залишилось двоє: "Ліверпуль" і "Тоттенхем". Але і в них є свої проблеми. Фіналіст Ліги чеміонів зробив висновки з власних помилок. Для Клоппа придбали воротаря топ-рівня. З "Роми" до них перейшов Алісон Беккер. Також було підсилено півзахист, тобто "манкуніанці" тепер матимуть глибину складу для гри на 2 фронти. Але одвічна проблема команд Юргена Клоппа та "Ліверпуля" зокрема - відустність стабільності. "Червоних" давно вже називають "робінгудами АПЛ" - відбирають очки в грандів, та програють аутсайдерам. Якщо Юрген знайде ключ до стабільності, то саме вони стануть головним конкурентом "МанСіті" в боротьбі за чемпіонство.

Автор: Zik
  Алісон підписав довгостроковий контракт з "Ліверпулем"
Алісон підписав довгостроковий контракт з "Ліверпулем"
У "Тоттенхема" також є свої плюси та недоліки. Комнда збергла свій склад та тренера, за яким ганялось половин Європи. Але, команда не придбала жодного гравця у літнє міжсезоння. Якби класно не грала команда, їй в будь-якому випадку потрібна свіжа кров. Чи вистачить гравцям що вже є мотивації викладатись на повну, знаючи, що альтернативи на лавці їм по суті немає - питання риторичне.
Автор: Eurosport
  За чутками, Почеттіно запрошували в "Реал"
За чутками, Почеттіно запрошували в "Реал"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченко відмовився покидати "Манчестер Сіті"

Новий сезон Англійської прем'єр-ліги стартує сьогодні о 22:00 матчем "Манчестер Юнайтед" - "Лестер"
Зараз ви читаєте новину «Стартує новий сезон АПЛ, чого чекати від найсильнішої ліги світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі