середа, 09 лютого 2022 19:41

Стає тривожно. У збірній України з біатлону не знають, чи виставлять команду на естафету

Стає тривожно. У збірній України з біатлону не знають, чи виставлять команду на естафету
Тренер жіночої збірної України з біатлону Урош Велепець. Фото: biathlon.com.ua

Тренер жіночої збірної України з біатлону Урош Велепець описав теперішню ситуацію в команді.

Також наставник прокоментував, яка наразі ситуація з готовністю до наступних гонок, і чи назбирається в України естафетна четвірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Всі ж так цього хотіли" - Семеренко про припинення виступів у Пекіні-2022

"Це хороше запитання. А скільки ще залишилося? Дві [Юлія Джима та Ірина Петренко] є, ще одна [Анастасія Меркушина] прийшла. Значить, ще одну треба. За два дні до естафети треба зробити "атаку" й забрати або Олену Білосюк, або Дашу Блашко й привезти на старт.

Юля показала десятий хід в індивідуалці, і там ще є резерв: вона може швидше. На останньому колі вона показала, що може бігти практично, як норвежки. Тому шанс буде на кожній гонці з таким ходом. Навіть у спринті можна думати про хороший результат.

Іра теж показала хорошу форму. Вона довго на такому рівні не змагалася. Може додати. Просто треба повірити в себе.

Буде Настя в цьому спринті бігти. Тут жодних надій на якийсь високий результат. Ми робимо що можемо для швидкої акліматизації Анастасії. Зараз уже робимо атипові тренуваня. Найважливіше - відчути цю трасу, повітря й готуватися до естафети. Це основна ціль Насті - готуватися до естафети", - цитує Велепеця "Суспільне Спорт".

Біатлонні змагання в Пекіні-2022 триватимуть до 19 лютого.

Жіночий спринт заплановано на 11 лютого, гонку переслідування - на 13 лютого. Естафета і масовий старт відбудуться 16 та 19 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Стає тривожно. У збірній України з біатлону не знають, чи виставлять команду на естафету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі