вівторок, 29 вересня 2020 10:36

Стало відомо, які позиції хоче посилити Луческу в "Динамо"

Стало відомо, які позиції хоче посилити Луческу в "Динамо"
Мірча Луческу підписав контракт із "Динамо" на два роки. Фото: ФК "Динамо"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу хоче посилити команду захисником, півзахисником та форвардом.

В разі виходу команди в Лігу чемпіонів київський клуб може посилити власний склад, розповів журналіст Ігор Циганкик у ютуб-програмі "Циганик LIVE".

"Луческу, перш за все, хоче центрального захисника. Бурда вибув надовго, Денис Попов тільки повертається, Ілля Забарний і Олександр Сирота ще молоді. Тому потрібен хтось досвідчений на цю позицію. Також головний тренер киян хоче підсилити середину поля. Купити одного з вінгерів. Крім того, лівий захисник і, безперечно, нападник.

Якщо Владислав Супряга перейде в "Болонью", то на його місце буде куплений новий форвард. Але хто може замінити Супрягу – це вже запитання. Луческу наполягає на тому, що це мають бути бразильці доволі високого рівня або гравці національних збірних у Європі. На менший рівень він не погодиться. Адже це передбачає статус київського Динамо", - сказав Циганик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто із гравців "Динамо" отримує найбільше

Наступний свій матч "Динамо" проведе 29 вересня у рамках кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Гента". Початок гри — о 22. 00.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, які позиції хоче посилити Луческу в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі