пʼятниця, 22 жовтня 2021 13:31

Стало відомо, скільки Скрипник заробляє в "Зорі"

Стало відомо, скільки Скрипник заробляє в "Зорі"
Віктор Скрипник очолює "Зорю" із літа 2019 року. Фото: ФК "Зоря"

Наставник "Зорі" Віктор Скрипник заробляє €15 тис. на місяць.

Тренеру пропонують продовжити контракт на покращених умовах, але він налаштований залишити клуб, розповів журналіст Ігор Циганик.

"Наскільки я знаю, у Скрипника зарплата 15 тисяч євро протягом цих трьох років. Які умови йому пропонують зараз – мені важко сказати. Я знаю, що йому пропонували продовжити довгострокову співпрацю – на 3-5 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Зоря" здобула першу перемогу у Лізі конференцій

Чи продовжить Скрипник контракт із "Зорею"? Я думаю, що не продовжить. Думаю, що він допрацює цей рік і шукатиме інший шлях. Планів підписати контракт немає, хоча до кінця сезону може статися будь-що. Президент "Зорі" зробив пропозицію. Чи будуть кращі умови? У нього й зараз непогані умови, можливо, дадуть удвічі більше.

Гроші грошима, але ти не можеш все за них купити – задоволення від роботи, можливість реалізувати себе. Скрипник – достатньо амбітна людина і планує працювати в найкращих клубах України. Можливо, повернутися в Бундеслігу. Для серйозного рівня потрібна не лише зарплата тренера, а й відповідні умови решти", – резюмував журналіст в ефірі "Циганик LIVE".

Віктор Скрипник працював із бременським "Вердером", ФК "Рига". З 2019 року очолює "Зорю". Двічі із командою виграв срібні медалі чемпіонату України.

У останньому матчі "Зоря" в гостях перемогла ЦСКА Софія в рамках Ліги конференцій.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, скільки Скрипник заробляє в "Зорі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі