середа, 20 листопада 2019 12:41

Стало відомо, скільки отримає Почеттіно за звільнення

Стало відомо, скільки отримає Почеттіно за звільнення
В Англії Маурісіо тренував "Саутгемптон" і "Тоттенгем"

Стала відома можлива сума компенсації, яку "Тоттенгем Хотспур" повинен виплатити своєму колишньому головному тренеру Маурісіо Почеттіно і його штабу.

За умовами продовженого в травні 2018 роки контракту сума відступних для аргентинського фахівця повинна скласти 14,16 мільйонів євро. Разом з Почеттіно стан "шпор" покинули і його помічники - Хесус Перес, Мігель Д'Агостіно і Антоні Хіменес. З урахуванням їх угод загальна сума виплати може досягти 23 мільйонів євро. Про це пише "Сегодня".

Почеттіно очолював "Тоттенгем" з сезону 2014/15. У минулому році аргентинський фахівець довів команду до фіналу Ліги чемпіонів, в якому "шпори" програли "Ліверпулю" з рахунком 0:2.

У Лізі чемпіонів "шпори" хоч і займають прохідне друге місце в своїй групі, але вболівальники команди все ще не можуть прийти до тями після поразки "Тоттенгема" від "Баварії" з рахунком 2:7.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моуріньйо дає шоу. На нього йде глядач"

Ця поразка стала найбільшою для англійських команд в домашніх поєдинках єврокубків.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, скільки отримає Почеттіно за звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі