середа, 23 квітня 2008 14:29

Стало відомо, чому Тимощук не перейшов в "Ювентус"

Радник президента "Зеніта" з трансферної політики Костянтин Сарсанія пояснив, чому "Ювентус" не купив Анатолія Тимощука.

"Щодо Тимощука в останні дні зимової трансферної кампанії була пропозиція від "Ювентуса" - оренда з подальшим викупом", - розповів правду про можливий трансфер Тимощука Сарсанія. - Це було пов"язано з тим, що клуб був готовий витратити гроші тільки влітку".

"Загальна сума - з урахуванням викупу - становила 15 мільйонів євро, тобто більше 20 мільйонів доларів, за які ми його купили", - додав Сарсанія.

"Ми проінформували Толю про цю пропозицію і вирішили відмовитися, - зазначив Сарсанія. - Клуб продовжував виступи в Кубку УЄФА, і в останні дні дозаявок віддавати ключового гравця, та ще і в оренду, не вважалося можливим".

"Те ж саме в ті ж строки стосувалося і пропозиції щодо Аршавіна від "Валенсії", яка також готова була почати тільки з оренди", - сказав радник президента "Зеніта".

"Спорт-Экспресс"
Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, чому Тимощук не перейшов в "Ювентус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі