вівторок, 13 квітня 2021 10:36

Стало відомо, чому Русин не грає за "Легію"

Стало відомо, чому Русин не грає за "Легію"
Назарій Русин не зміг закріпитися в "Динамо". Фото: ФК "Динамо" Київ

Український форвард 22-річний Назарій Русин не грає за першу команду варшавської "Легії", бо не провів повноцінну підготовку до сезон

Русин має боротися за своє місце в складі та набирати форму через молодіжну команду, розповів наставник "Легії" Чеслав Міхневич.

"Русин прийшов до нас пізно - після підготовки з "Динамо". Він не грав у контрольних матчах. У нас була розмова, і я йому сказав: "Ти прийшов у хорошу польську команду. Не європейську, як "Динамо" чи "Шахтар". Але в Польщі "Легія" - це найбільший клуб.

У нас виступає кращий форвард екстракласу. У Томаша Пекгарта 21 гол у чемпіонаті. А ми граємо з одним форвардом. Тому Назарію треба працювати, щоб отримати свій шанс вийти на поле. А він, мабуть, думав, що гратиме в кожному матчі по 30-40 хвилин. Можливо, агент щось йому пообіцяв, чого я не знаю.

Ми хотіли, щоб він підтримував форму в дублі і був готовий на всі 90 хвилин. Але він сказав, що не хоче виступати за другу команду. Це непрофесійно. Ми прийняли рішення відправити його в дубль на 2 тижні, щоб він подумав - хоче він грати за "Легію" чи ні. Зараз він тренується з резервом. Залишилася ще тиждень, а потім розмовлятимемо і приймемо рішення, що робити далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" хоче повернути екскапітана

У нас є ще 6 матчів у чемпіонаті. Говоритимемо з футболістом і з "Динамо", як вийти з цієї ситуації. Для нас це все також непросто. Ми взяли гравця, а він не грає. Брат багато дурниць написав у соцмережах. Шкода, що це все читали вболівальники. Такі дії точно не допомагають футболістові. Але я не роблю з цього проблему. Коли він добре тренуватиметься і виконуватиме те, що ми від нього хочемо, то зможе грати. Його ситуація ще може змінитися.

Нічого поганого про нього сказати не можу. Розумію, що він - молодий футболіст і зробив багато помилок. Це нормально. Просто Назарій повинен розуміти, куди прийшов, і просто так ніхто йому нічого не дасть", - сказав Міхневич у коментарі "Трибуні"

Назарій Русин не зміг закріпитися в "Динамо" в Олексія Михайличенка, Олександра Хацкевича та Мірчі Луческу. Першу частину сезону 2019/2020 провів на правах оренди за "Зорю".

У поточному сезоні "Легія" йде на першому місці чемпіонату Польщі. Команда з Варшави випереджає "Погонь" на 6 очок.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, чому Русин не грає за "Легію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі