четвер, 05 вересня 2019 13:30

Стало відомо, чому Неймар не перейшов у "Барселону"

Стало відомо, чому Неймар не перейшов у "Барселону"
Наступний сезон Неймар проведе в ПСЖ

Авторитетний журналіст Гільем Балаге виклав подробиці невдалого трансферу Неймара в "Барселону" в авторській колонці на ВВС.

Після поразки від "Ліверпуля" у матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між Хосепом Бартомеу і провідними гравцями стався серйозна розмова, під час якої президент клубу пообіцяв повернути Неймара. Бартомеу був упевнений у бажанні бразильця знову виступати за "Бареслону", а Мессі зазначив, що Неймар стане центральною фігурою команди за кілька років.

Однак "Барселона" дуже довго не робила пропозицію ПСЖ, що змусило бразильця повернутися до тренувань із парижанами. Але Неймар відмовився публічно заявляти, що хоче залишитися в ПСЖ.

Датою першого і, як виявилося, єдиної пропозиції стало 27 серпня. Каталонці готові були віддати за Неймара 115 млн євро плюс 15 млн євро у вигляді бонусів, а також трьох гравців на вибір.

Французький гранд зупинився на Іван Ракітіч, ​​Усмане Дембеле і Жан-Клер Тодібо. Ракітіч і Тодібо дали згоду, хоч і без особливого бажання, а ось Дембеле відповів категоричною відмовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПСЖ підписав зіркового форварда

Неймар перейшов у ПСЖ з "Барселони" влітку 2017-го за 222 млн євро. За цей час виграв 2 чемпіонських титули у Франції, але у Лізі чемпіонів команда не змогла досягти успіху. Цього літа Неймар намагався залишити Париж, але його перехід в інші клуби так і не здійснився.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, чому Неймар не перейшов у "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі