неділя, 08 вересня 2019 14:27

Стали відомі подробиці конфлікту в "Динамо" між гравцями та тренерським штабом

Стали відомі подробиці конфлікту в "Динамо" між гравцями та тренерським штабом
Футболісти "Динамо" незадоволенні методами роботи Олексія Михайличенка

В "Динамо" назріває скандал між футболістами і тренерським штабом.

Футболісти київського клубу дійсно незадоволені роботою, яку команда проводить під керівництвом головного тренера Олексія Михайличенка, підтвердили в новому випуску онлайн-шоу "ТаТоТаке".

Зокрема, претензії окремих гравців зводяться до зрослим фізичних навантажень і оновленим тактичного малюнку гри киян.

"Так, цей інцидент був, але розмова була ні з тренерським штабом, а між собою. Сидорчук почав цю розмову в роздягальні, Буяльський підтримав. Всі його підтримали, в тому числі і легіонери. Команда незадоволена тим, що відбувається, у що вони грають і як, навантаження ці - перед матчем з "Зорею" гравці тягали штангу в тренажерці.

Всю цю інформацію, про що вони говорили, передали через піомічника головного тренера Євтушенко. Він - головний по тактиці, як я розумію, його це теж стосується ". - розповів ведучий програми Сергій Болотников.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шапаренко може перейти в німецький гранд

З моменту призначення Михайличенка "Динамо" провело два матчі, в яких двічі зіграло внічию з Олімпіком (1: 1) і Зорею (2: 2) Після 6 турів віце-чемпіон України посідає п'яте місце в турнірній таблиці, але провів на один матч менше через перенесення матчу з Маріуполем на вересень.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі подробиці конфлікту в "Динамо" між гравцями та тренерським штабом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі