середа, 09 липня 2008 13:24

Стали відомі час і місце проведення найбільш очікуваного бою року

Стали відомі час і місце проведення найбільш очікуваного бою року
Британське видання Telegraph.co.uk повідомляє, що наступного тижня британський боксер Джо Кальзаге офіційно оголосить про те, що його поєдинок проти колишнього абсолютного чемпіона світу в напівважкій вазі Роя Джонса-молодшого пройде в знаменитому нью-йоркському Медісон Сквер Гардені 20 вересня цього року.

Зі слів співрозмовника, близького до команди Кальзаге, "на 99 відсотків точно відомо", що бій буде саме в Нью-Йорку. Зазначимо, що цей поєдинок, який стане прощальним для 36-річного Кальзаге, пройде в рамках напівважкої ваги, і на кону в ньому стоятиме титул чемпіона світу за версією журналу "Ринг", який належить валлійцю.

Раніше Кальзаге заявляв, що хотів би зустрітися з Джонсом у себе на батьківщині в столиці Уельсу Кардіффі, проте американський телеканал НВО, який надав дату 20 вересня для платної трансляції цього поєдинку, наполіг на тому, щоб цей бій пройшов саме в США, заявивши, що інакше він відмовляється купувати права на трансляцію.

Кальзаге в своєму останньому бою, який також пройшов в Америці, переміг розділеним рішенням суддів колишнього абсолютного чемпіона в середній вазі Бернарда Хопкінса, а Джонс впевнено повернувся на ринг на початку року, перебоксувавши ще одного зіркового ветерана Фелікса Трінідада.

Allboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Стали відомі час і місце проведення найбільш очікуваного бою року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі