субота, 06 вересня 2008 10:21

Стаховський перемагає у всіх розрядах на UTC Open

Володар wild card в основі одиночного розряду - українець Сергій Бубка в 1/4 фіналу в трьох сетах розібрався з французм Десніре - 4:6, 7:5, 6:2. Суперником Бубки в півфіналі буде Олів"є Пасьянс  з Франції (N 7 "посіву"), який в трьох сетах переграв українця Іллю Марченка, - 6:7 (3), 6:1, 6:3.

Другим українцем в півфіналі одиночного розряду буде друга "ракетка" турніру - Сергій Стаховський. Сьогодні Стаховській в трьох сетах переграв німця Брандса - 7:6 (6), 2:6, 6:3. Суперником Сергія в півфіналі буде Істомін з Узбекистану.

Четверта "ракетка" турніру Денис Істомін обіграв грузина Іраклія Лабадзе, який потрапив в основу з кваліфікації. Перший сет Істомін виграв - 6:4, а в другій партії за рахунку 3:0 на користь узбекистанського тенісиста Лабадзе через травму.

У півфіналі парного розряду український дует Сергій Бубка/Сергій Стаховський впевнено переграв німецький дует Башингер/Брандс - 6:3, 6:3.

Tennisport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Стаховський перемагає у всіх розрядах на UTC Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі