вівторок, 27 січня 2009 13:57

Стадіон "Динамо" готується до зустрічі з "Валенсією"

До матчу "Динамо" – "Валенсія" залишається трохи більше трьох тижнів. Поки футболісти готуються до другої частини сезону на зборі в Іспанії, на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського триває робота з приведення поля до належного стану до першої гри в новому році. Про те, в якому стані газон стадіону зустріне іспанців, нам розповів заступник директора стадіону Анатолій Колоша:

- 18-го лютого нам доведеться провести дуже відповідальний поєдинок проти "Валенсії". Підготовка до нього йде повним ходом, але поки вона не має практичного характеру. Ми стежимо за атмосферними явищами, температурою повітря, кількістю снігу на футбольному полі і т.д. Наш газон перезимував добре, і я задоволений тим, в якому стані він зараз знаходиться. На сьогодні газон повністю звільнено від снігу. За зиму він не промерз, оскільки електропідігрів працював до 10-го грудня. Окрім цього, минулого року ми внесли калійні добрива, пісок і провели часткове дренування, тобто, пробили покрив спеціальною машиною.

Зараз на газоні немає калюж, що говорить про хорошу роботу дренажної системи. Він не "пливе", немає уражень сніжною цвіллю, як це часто буває після того, як сходить сніг, і немає грибкових спор. Це говорить про те, що фітосанітарний стан газону задовільний. Упродовж цього тижня, сподіваємося, газон трохи підсохне, ми його прочистимо щіткою, обробимо фунгіцидами від захворювань, які викликаються частими перепадами температур і негативно впливають на стан трави. Після цього ми знову продренуємо газон і внесемо калійні добрива. Потім його накриємо і включимо електропідігрів.

Ми зробимо все для того, щоб матч із іспанцями відбувся на полі хорошої якості. Звичайно, воно не буде таким, як влітку або навесні, але газон ми приведемо до належного стану, як для цієї пори року. Він буде рівним, не в"язким, не буде "плисти". Структура нашого газону відповідає європейським нормам, тому проблем у нас не виникає.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Стадіон "Динамо" готується до зустрічі з "Валенсією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі