середа, 16 липня 2008 11:26

Стадіон до Євро-2012 у Львові побудують за гроші Димінського

Стадіон до Євро-2012 у Львові побудують за гроші Димінського

Львівська міська рада передала проект інвестиційної угоди щодо будівництва нового стадіону на розі вулиці Стрийської та Кільцевої дороги керівництву футбольного клубу "Карпати". Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради, повідомляє zaxid.net.

Текст угоди було передано під час зустрічі міського голови Львова Андрія Садового з почесним президентом ФК "Карпати" Петром Димінським за участі т.в.о. голови Львівської ОДА Миколи Кмітя та голови Львівської обласної ради Мирослава Сеника, яка відбулась 14 липня.

"Для міста була б корисною участь "Карпат" у цьому проекті. Наразі ми виконували усі роботи самі, оскільки маємо певні часові зобов"язання перед УЄФА і наразі їх чітко дотримувались. Якщо "Карпати" долучаться, то їм буде вже легше - адже проект стадіону практично готовий, і це дуже якісний проект", - заявив після зустрічі міський голова Львова Андрій Садовий.

Зараз ви читаєте новину «Стадіон до Євро-2012 у Львові побудують за гроші Димінського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі