пʼятниця, 23 жовтня 2009 10:32

Стадіон для матчу з Грецією назвуть наступного тижня

Стадіон для матчу з Грецією назвуть наступного тижня

За інформацією Сегодня|Спорт, у збірній України скептично ставляться до вірогідності проведення матчу плей-офф кваліфікації на ЧС-2010 проти Греції на новому полі "Донбас Арени". Нагадаємо, українці 14 листопада зіграють на виїзді, а матч-відповідь повинен пройти в Україні 18 листопада.

Як повідомило джерело в національній команді, є побоювання, що футболістам складно гратиме на новому, ще не випробуваному полі. Також є нарікання на якість газону. Окрім гравців "Шахтаря", значна частина наших збірників ще жодного разу не грали на "Донбас Арені". Втім, точно невідомо, які будуть погодні умови 18 листопада. Нинішні побоювання з приводу стану нового газону на донецькому стадіоні можуть знівелювати. Також в збірній України відзначають, що лише після першого матчу можна буде з упевненістю говорити, яке поле буде найбільш відповідним в звітному матчі: відповідне для швидкісного атакуючого футболу або ж зручніше для руйнівних дій.

Остаточне рішення з вибором домашньої арени на матч з Грецією залишається за ФФУ. Воно повинне бути прийняте на найближчому виконкомі федерації, який планують провести наступного тижня.

Не слід виключати, що матч проти греків взагалі може пройти при порожніх трибунах. Таке покарання загрожує нам за кидання фаєрів на полі в Дніпропетровську під час матчу Україна - Англія. Хоча ми можемо відкупитися грошовим штрафом або дискваліфікацією "Дніпро Арени". Рішення про санкції з цього інциденту у ФІФА повинні прийняти до кінця тижня.

Зараз ви читаєте новину «Стадіон для матчу з Грецією назвуть наступного тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі