Ексклюзиви
неділя, 28 лютого 2021 14:42

Срна знову принизив "Динамо"

Срна знову принизив "Динамо"
Даріо Срна був капітаном "Шахтаря". Фото: Reuters

Директор "Шахтаря" з футболу Даріо Срна прокоментував результати жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи, за підсумками якої гірники зіграють з "Ромою".

- Коли доходиш до пізніх етапів єврокубків, то хочеш уникнути зустрічей з топовими суперниками, але рано чи пізно ти їх все одно отримаєш. Тому я хотів "Динамо", "Гранаду", "Мольде", "Янг Бойз". Повідомляє dynamomania.com

Але в результаті ми отримали дуже сильну "Рому", де працює наш колишній тренер. Останнім часом нам щастить на зустрічі з тренерами, які залишили слід в "Шахтарі". Тільки що зустрічалися з "Маккабі" Патріка фон Ліувена, а тепер ось гратимемо з "Ромою" Паулу Фонсеки. Ми з ним вже обмінялися повідомленнями, домовилися побачитися і разом випити кави. Паулу Фонсека - не тільки мій друг, але і друг нашого клубу. Великий тренер, який із "Шахтарем" виграв сім трофеїв за три роки, а сьогодні є коучем "Роми". Ми дружимо, але на полі друзів не буває. Він буде битися за свою команду, ми - за свою. Після другої гри подивимося, хто виявиться краще, і обов'язково привітаємо один одного.

"Рома" - хороший суперник, який входить в четвірку кращих клубів Італії. Нас чекає дуже важкий поєдинок, але ми за останній час набралися багато досвіду, в тому числі і наші молоді футболісти, грали в півфіналі Ліги Європи, тому шанси оцінюю як 50 на 50. Ми вже двічі грали в Італії під керівництвом Каштру, перший раз перемогли "Аталанту", а потім завершили внічию з "Інтером". Дай бог, щоб так продовжували і далі.

Незважаючи на принциповість матчів з "Ромою", до них ще далеко, зараз же нам потрібно покращувати гру, постаратися здолати "Зорю", потім будуть поєдинки з "Агробізнесом" в Кубку і "Олімпіком" у чемпіонаті. І тільки потім будемо думати про "Рому" і готуватися, - сказав Срна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Срна зробив "останнє попередження" гравцю "Шахтаря"

У 2016 році Даріо Срна став відомий тим, що переспівав гімн "Динамо" з матюками, але потім вибачився за свою поведінку. Того року кияни виграли чемпіонство.

Зараз ви читаєте новину «Срна знову принизив "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути