понеділок, 20 вересня 2010 11:38

Срна потрапив у ТОП-10 гравців Ліги чемпіонів

Срна потрапив у ТОП-10 гравців Ліги чемпіонів
Експерти УЄФА назвали свою версію десяти найкращих футболістів, які зіграли минулого тижня в матчах першого туру групового турніру Ліги чемпіонів-2010/2011.

Серед цих гравців є і представник українського клубу - капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна (7-е місце), гол якого приніс "гірникам" перемогу над бєлградським "Партизаном".

Найкращим гравцем першого тижня визнали нападаючого "Барселони" Ліонеля Мессі, який відзначився дублем у ворота грецького "Панатінаїкоса". У цілому ж десятка найкращих гравців тижня виглядає так:

1. Ліонель Мессі ("Барселона")
2. Сеск Фабрегас ("Арсенал")
3. Златан Ібрагімович ("Мілан")
4. Марсель Янсен ("Твенте")
5. Пабло Аймар ("Бенфіка")
6. Ніколя Анелька ("Челсі")
7. Даріо Срна ("Шахтар")
8. Пітер Крауч ("Тоттенхем")
9. Куліо ("Клуж")
10. Гонсало Ігуаїн ("Реал")

У другому турі групового етапу гірники на виїзді поміряються силами з "Брагою", в той час як "Партизан" наступний матч проведе проти "Арсеналу".

17-19 вересня відбулися матчі 10-го туру української футбольної Прем"єр-ліги. "Шахтар" на своєму полі розгромив сімферопольську "Таврію" з рахунком 4:1 і продовжує лідирувати в чемпіонаті.
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Срна потрапив у ТОП-10 гравців Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі