середа, 25 серпня 2010 13:28

Срна може перейти в "Челсі" вже цього тижня

Срна може перейти в "Челсі" вже цього тижня

Як дізналися кореспонденти сайту Seebiz.eu, капітан "Шахтаря" Даріо Срна може перейти в лондонський "Челсі" вже на цьому тижні. Сума трансферу складе 16 мільйонів євро, а сам футболіст зароблятиме 4,5 мільйона євро за сезон.

Таким чином, Срна може стати шостим хорватом, який зараз грає в англійській Прем'єр-лізі - слідом за трійцею з "Тоттенхема", а також Калінічем і Класнічем. Також на підході до "Тоттенхема" і Стіпе Плетікоса.

Тим часом, півзахисник "Динамо" Мілош Нінкович в недалекому майбутньому може повернутися на батьківщину, де в його послугах зацікавлена "Црвена Звєзда". Команда має намір взяти серба в оренду до кінця сезону з правом подальшого викупу.

Зважаючи на чудову форму Дениса Гармаша та придбання Факундо Бертольо, місце в основному складі Нінковича виглядає вже не настільки очевидним, тому керівництво "Динамо" готове сісти з сербами за стіл переговорів.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Срна може перейти в "Челсі" вже цього тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі