середа, 03 лютого 2010 11:44

Спортсмен продає "олімпійський" бордель

Спортсмен продає "олімпійський" бордель

Новозеландський спортсмен Логан Кемпбелл виставив на аукціон свій бордель, кошти від продажу якого будуть витрачені на підготовку і участь в Олімпіаді-2012.

Розташований в Окленді бордель "Auckland"s most exclusive Gentleman"s club" виставлений на новозеландський інтернет-аукціон Trademe, повідомляє Associated Press.

На момент написання замітки ціна готелю на аукціоні складала 18050 доларів (наступний крок - 18100 доларів). Раніше Кемпбелл, який виступав у змаганнях з тхеквондо, заявляв, що йому необхідно 210 тисяч доларів для участі в Олімпіаді у Лондоні.

У 2008 році Кемпбелл брав участь у літніх Олімпійський іграх в Пекіні, але зазнав поразку в 1/8 фіналу. Підготовка і участь в Іграх-2008 обійшлися йому в 110 тисяч доларів, і ці витрати на себе взяли батьки спортсмена.

Знайти гроші на підготовку до Олімпіади-2012 Кемпбелл вирішив сам. Саме для цього він відкрив бордель в Окленді. У 2009 році у нього почалися проблеми з Олімпійським комітетом Нової Зеландії, який загрожував спортсменові судовим розглядом, якщо він не перестане говорити про зв"язок між борделем та Олімпіадою.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Спортсмен продає "олімпійський" бордель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі