субота, 26 липня 2008 14:37

Спонсор "Макларена" зазнає збитки

Найбільший світовий оператор стільникового зв"язку, британська компанія Vodafone, яка є титульним спонсором команди "Формули-1" "Макларен", терпить збитки, і на цьому тижні котирування її акцій стрімко знизилися. Проте запас міцності у телекомунікаційного гіганта цілком достатній, і тимчасові труднощі, які він випробовує, мають своє пояснення: уповільнення економічного розвитку в Іспанії, яка ще недавно була для Vodafone одним з найбільш перспективних ринків.

Головний виконавчий директор компанії, Арун Сарін, вимушений піти у відставку. Офіційно оголошено, що він покидає свою посаду в найближчий вівторок, і керівництво Vodafone має намір прийняти ряд жорстких мір, направлених на зниження витрат. Пішли чутки, що компанія може скрутити спонсорські програми, що насамперед відіб"ється на "Макларені". Проте містер Сарін, розповідаючи лондонській газеті TheSun про нинішні труднощі Vodafone, спробував заспокоїти уболівальників британської команди, яка цього сезону претендує на перемогу в чемпіонаті світу. Як пише газета, він підкреслив, що те, що "відбувається, навряд чи приведе до великих скорочень штатів компанії або до закриття спортивних спонсорських проектів".

f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Спонсор "Макларена" зазнає збитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі