неділя, 10 серпня 2008 11:35

Сподіваюся, ситуація, як з Кержаковим, не повториться - Аршавін

Нападаючий збірної Росії і "Зеніту" Андрій Аршавін розповів про нинішню ситуацію з своїм трансфером з пітерського клубу, а також порівняв своє положення справ з нашумілою трансферною історією Олександра Кержакова, який, будучи гравцем "Зеніту", також проявляв бажання перейти в європейський клуб.

"Зараз переговори зайшли в безвихідь. На даний момент у мене були пропозиції від каталонської "Барселони" і англійського "Тоттенхема". У обох випадках клуб прийняв рішення відповісти відмовою. Але при цьому умови контрактів, запропонованих цими клубами, мене повністю влаштовували. Перебуваю в повній невизначеності: не можу сказати, що видно світло в кінці тунеля, але при цьому створений клубом коридор все ж таки в стінку не упирається. У Пітері керівництво говорить мені відкрито: вони хочуть, щоб я залишився грати в "Зеніті". А тим часом мої шанси на перехід всe зменшуються, клуб чітко висловлює своє бажання бачити мене в команді і надалі. Проте нову угоду зі мною ніхто не обговорював. Сподіваюся, найближчим часом все стабілізується і ситуація, яка виникла свого часу в Петербурзі з Кержаковим, не повториться", — заявив 27-річний форвард.

"Чемпіонат"

Зараз ви читаєте новину «Сподіваюся, ситуація, як з Кержаковим, не повториться - Аршавін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі