пʼятниця, 22 травня 2015 13:19

"Сподіваюся, що нам вдасться переконати УЄФА" - поки немає рішення по матчу "Дніпра" з "Наполі"

"Сподіваюся, що нам вдасться переконати УЄФА" - поки немає рішення по матчу "Дніпра" з "Наполі"
Reuters

УЄФА на вчорашньому дисциплінарному засіданні не виніс рішення з приводу того, як карати НСК "Олімпійський" або ФК "Дніпро" за безлади після півфінального матчу Ліги Європи проти "Наполі".

Після фінального свистка арбітра у матчі, в якому "Дніпро" переміг "Наполі" (1:0) і вийшов у фінал Ліги Європи, на поле вибігли кілька тисяч уболівальників, а особливо завзяті почали розкидати різними предметами сектор уболівальників італійського клубу.

УЄФА вчора не прийняв жодного рішення. Ситуацію прокоментував голова комітету з етики та чесної гри ФФУ Ігор Кочетов.

"Ми направили цілий ряд пропозицій, які будуть виконані українською стороною. Ми пропонуємо вжити заходів щодо обладнання стадіону, по роботі з уболівальниками, ввести інститут офіцера безпеки з наступного сезону, який буде працювати разом з делегатом. Є, про що говорити", - сказав Кочетов телеканалу Футбол 1.

"Разом з органами внутрішніх справ буде проводитися дуже серйозна робота про необхідність хоча б в критичні моменти задіяти певну кількість співробітників міліції - можливо, за 10-15 хвилин до кінця матчу. Передбачаються певні загороджувальні споруди. Ми дуже серйозно працюємо над цією проблемою, і я сподіваюся, що нам вдасться переконати УЄФА", - додав Кочетов.

Зараз ви читаєте новину «"Сподіваюся, що нам вдасться переконати УЄФА" - поки немає рішення по матчу "Дніпра" з "Наполі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі