середа, 11 липня 2007 08:30

Спиридон: "У "Динамо" росте дуже хороша молодь"

На післяматчевій прес-конференції на питання журналістів від "Шахтаря" відповідав асистент головного тренера Олександр Спиридон. Сам же Мірча Луческу залишився з півзахисником команди Ігором Дуляєм, який серйозно травмувався під час гри, повідомляє офіційний сайт "гірників".

- "Динамо" виглядало сьогодні амбіційніше. Особливо це було помітно в єдиноборствах. Ми ж забили швидкий гол, контролювали гру, а потім розслабилися і пропустили два дитячі м"яч, - каже Спиридон. - Другий тайм теж проходив за нашої переваги. Однак погана реалізація гольових моментів не дозволила нам досягти бажаного результату. У кінці гри Брандау мав забивати. Тоді б не довелася пробивати пенальті, де більш сконцентрованими виглядали кияни.

Спиридон також відмітив молодь "Динамо" та вдалу гру Гладкого уже в дебютних матчах.

- У киян росте дуже хороша молодь. Це вони сьогодні довели як самовіддачею на полі, так і великими ігровими амбіціями. Молодці, вітаю їх з перемогою, - відмічає донецький тренер. - Гладкий інтегрувався в нашу команду. Є, звичайно, певні моменти, які треба засвоїти. Але це дуже перспективний і обдарований футболіст.

Зараз ви читаєте новину «Спиридон: "У "Динамо" росте дуже хороша молодь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі