вівторок, 09 вересня 2008 10:01

Спартаківські фанати зірвали тренування Збірній Росії

Під час чергового вечірнього тренування збірної Росії з футболу Роману Павлюченко довелося вислухати багато неприємних слів у свою адресу.

Справа у тому, що на стадіон ім. Стрельцова, на якому Хіддінк проводив чергове заняття, прийшла ціла група агресивно налаштованих спартаківських фанатів. Хулігани відразу ж вибрали об"єктом своєї уваги Романа Павлюченка, що перейшов до "Тоттенхему". Фанати довго викрикували образи в його адресу, називали зрадником.

Футболіст не міг не відреагувати на цю витівку вболівальників. У футболіста вмить змінився настрій. У кожному епізоді Павлюченко прагнув відпрацювати на максимумі своїх можливостей, але вигуки в його адресу тільки погіршили ситуацію. У нападника перестала йти гра, від чого спортсмен ставав все роздратованіше та роздратованіше, повідомляє LIFE.RU.

Врешті-решт, беззаконня, що намагалося зірвати тренування, вигнала охорона, але цей епізод відбився на грі Павлюченка і його настрої.

"Новости Mail.ru"

Зараз ви читаєте новину «Спартаківські фанати зірвали тренування Збірній Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі