субота, 30 квітня 2011 18:28

"Спартак" Диканя обіграв ЦСКА в московському дербі

"Спартак" Диканя обіграв ЦСКА в московському дербі

Московський ЦСКА зазнав першої поразки в чемпіонаті Росії з футболу сезону-2011/12. У столичному дербі армійці поступилися "Спартаку" з рахунком 0:1. Єдиний гол у другому таймі забив бразильський нападник Арі, який дальнім ударом вразив ворота Ігоря Акінфєєва. Трансляцію матчу вів телеканал "Росія 2".

Арі відзначився на 78-й хвилині. Форвард отримав пас на лівому фланзі, змістився до кута штрафної і пробив в дальній кут воріт.

Завдяки перемозі у столичному дербі "Спартак"піднявся на п'яте місце в чемпіонаті Росії. На рахунку спартаківців 10 очок в семи матчах. ЦСКА з 11-ма очками в шести зустрічах залишився на третьому місці. Лідирує в прем'єр-лізі пітерський "Зеніт", який в шести іграх набрав 13 очок.

30 квітня пройдуть ще два матчі сьомого туру чемпіонату Росії: грозненський "Терек" зіграє з нижегородської "Волгою", а московський "Локомотив"- з краснодарською "Кубанню". Решта матчів туру відбудуться 1 і 2 травня.

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" Диканя обіграв ЦСКА в московському дербі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі