четвер, 10 квітня 2008 09:55

Спаллетті прогнозує перемогу "МЮ" в Лізі чемпіонів

Надії головного тренера "Роми" Лучано Спаллетті на вихід у півфінал Ліги чемпіонів не виправдалися. Після домашньої поразки від "Манчестер Юнайтед" 0:2 італійці програли і на виїзді (0:1).

- Можливо, ми не налякали сьогодні "Манчестер Юнайтед", але провели непоганий матч. Нам довелося піти на певний ризик. Ми знали, що створимо певні можливості для взяття воріт, але на жаль, як у випадку з пенальті, не скористалися ними. Якби тоді забили, могли б змінити хід поєдинку. Втім треба визнати, що в цілому "Юнайтед" виглядав краще за нас і заслужив перемогу. Звичайно, нам сильно не вистачало Франческо Тотті. Будь-хто хотів би бачити такого гравця у своїй команді. Він грає для нас ключову роль і вкрай важливий для нашого стилю гри. Проте, щоб вийти на подібний рівень, команда повинна вміти обходитися без ключових футболістів. Ми провели хороший поєдинок і задоволені цим, але якщо ви подивитеся на результати і загляньте в історію, то зрозумієте, що "МЮ" і "Рома" знаходяться на різних ступінях. Я вважаю, "Юнайтед" достатньо укомплектований, щоб виграти турнір. Він володіє необхідним потенціалом, як команда і в плані індивідуального підбору гравців. Сьогодні ми бачили, що хто б не грав у її складі, ця команда залишається такою ж сильною.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Спаллетті прогнозує перемогу "МЮ" в Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі