четвер, 06 березня 2008 08:53

Спаллетті побажав успіху "Реалу" в чемпіонаті Іспанії

Спаллетті побажав успіху "Реалу" в чемпіонаті Іспанії

Наставник "Роми" Лучано Спаллетті після перемоги над "Реалом" у Лізі чемпіонів подякував своїм гравцям і відзначив цінність цього матчу.

- "Реал" намагався грати агресивніше, але мої гравці не дозволили. Моя команда діяла дуже добре і ціною великих зусиль виграла матч. Поздоровляю її. Ми приїхали сюди за перемогою і добилися її. Команда чудово виконала мої інструкції. У нас не все виходило в цій грі, але ми заслужили пройти далі. Обидві команди зіграли добре, що робить цю важливу перемогу ще ціннішою. Я задоволений усіма своїми підопічними. Клаудіо Пісарро, Мірко Вучініч і Крістіан Пануччі, які вийшли на заміну, зробили важливий внесок і допомогли нам утримати гру під контролем. Команда росте, і ми багато чому навчилися в останніх матчах. Коли ми перемагаємо, я завжди думаю про наших уболівальників і нашого президента клубу. Бажаю "Реалу" успіху в чемпіонаті Іспанії.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Спаллетті побажав успіху "Реалу" в чемпіонаті Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі