середа, 09 квітня 2008 14:05

Спалетті: у футболі буває все

Головний тренер італійської "Роми" Лучано Спаллетті перед матчем-відповіддю Ліги чемпіонів проти англійського "Манчестер Юнайтед" чудово розуміє, що безглуздо кидатися з шашками наголо на суперника, який в цій Лізі ще жодного разу не йшов з поля без забитого гола.

- Першу годину треба грати так, ніби першого матчу, програного вдома з рахунком 0:2 не було, і намагатися не думати про те, що ми "горимо". Кидатися всіма силами вперед із самого початку може бути смерті подібно в грі проти команди, яка володіє таким атакуючим потенціалом.

Спаллетті, проте, не втрачає оптимізму:

- До всіх матчів я підходжу з переконанням в тому, що мої підопічні можуть відіграти будь-який рахунок. Я добре знаю їх і знаю, що вони готові віддати все. Це можна було бачити в неділю, коли ми удома перемогли "Дженоа" з рахунком 3:2.

На поле у складі "МЮ", напевно, вийде Кріштіану Роналду, який відкрив рахунок в Римі і забив в цій Лізі чемпіонів вже сім голів. Є вірогідність, що Спаллетті поставить на лівий край півзахисту більш оборонного Макса Тонетто замість Мансіні, саме щоб стримувати Роналду. У склад все ще не повернувся капітан "Роми" Франческо Тотті. Зате знову в обоймі Жуан і Сімоне Перротта, які пропустили перший матч.

Спаллетті стверджує, що "у футболі можливо все", але вихід його підопічних в півфінал все одно стане сенсацією. На своєму полі "Юнайтед" не поступався в Європі вже три роки, тоді як римляни в Англії виграли лише один матч з десяти. Крім того, "джаллороссі" треба не тільки забити два голи самим, але ще і стримати напададників "МЮ, а це завдання не з простих.

uefa.com





Зараз ви читаєте новину «Спалетті: у футболі буває все». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі