понеділок, 23 серпня 2010 12:08

Спалетті не в захваті від ідеї повернути в "Зеніт" Тимощука

Спалетті не в захваті від ідеї повернути в "Зеніт" Тимощука

За інформацією видання "Советский спорт", до середи має вирішитися питання з майбутнім клубом 31-річного півзахисника "Баварії" Анатолія Тимощука.

Московське "Динамо" до неділі вважалося головним претендентом на українця, але потім в справу втрутився "Зеніт", готовий повернути в команду свого екс-капітана. Крім того, "Рубін", від пропозиції якого Тимощук, за нашими даними, відмовився раніше, різко збільшив фінансову складову договору.

За даними видання, ініціатива про повернення Тимощука в "Зеніт" виходить від вищих керівників клубу, але тренерський штаб на чолі з Лучано Спаллетті, досить імовірно, ставиться до цієї ініціативи не надто позитивно. У команді був опорник - Ігор Денисов, пару тижнів тому на цю ж позицію був куплений Сергій Семак, і ось тепер може з"явитися третій залізний претендент на місце в основному складі, що може внести дисгармонію у відносини в колективі.

Що ж до варіанту з переходом Тимощука у "Вольфсбург", то навряд чи у "вовків" є серйозні козирі в боротьбі з російськими клубами. Крім того, навряд чи й "Баварія" відпустить футболіста в оренду (а саме таку пропозицію зробив "Вольфсбург"), та ще й у команду німецького чемпіонату.

За матеріалами "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «Спалетті не в захваті від ідеї повернути в "Зеніт" Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі