середа, 28 листопада 2007 09:25

Спалетті: ми підійшли до гри з правильним настроєм

Наставник "Роми" Лучано Спаллетті після впевненої, виїзної перемоги над київським "Динамо" з рахунком 4:1, в поєдинку п"ятого туру групового турніру Ліги чемпіонів заявив, що його команда гідна першого місця в групі, повідомляє www.uefa.com.

- Сьогодні мої хлопцы грали так добре, що заслуговували більшого, ніж друге місце в групі. Ми заслуговували боротьби за перше місце, проте "МЮ" зіграв так, як він зіграв, і ми з цим нічого поробити не можемо.

Я випустив Таддеї, щоб подивитися, як він справиться, але він швидко втомився, і мені довелося його замінити. З ним не трапилося нічого серйозного. Я завжди говорив, що потрібно мати команду, в якій завжди знайдеться заміна тим, хто вибув з ладу. "Рому" - саме така команда. Треба тільки знайти вірний баланс.

Не важливо, хто саме сьогодні забив перший гол - Пануччы або Вучініч. Важливо, що ми зіграли добре і показали потрібний результат. Футбол - командна гра, і індивідуальні досягнення тут не важливі.

Матч з "МЮ" не буде для нас легким, оскільки ми битимемося за свою честь і хочемо гідно зіграти на очах у своїх фанів.

Ми перемогли, тому що проявили старанність, були зібрані і підійшли до гри з правильним настроєм. 
Зараз ви читаєте новину «Спалетті: ми підійшли до гри з правильним настроєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі