середа, 11 червня 2008 15:25

Шовковський залишається, Ващук і Шацьких самі приймуть рішення - Сьомін

На першому відкритому тренуванні київського "Динамо" Юрій Павлович Сьомін розповів про новачків команди, про долю Владислава Ващука і Максима Шацьких повідомляє sport.com.ua.

- Команда доукомплектовується?

- Ми придбали двох хороших гравців. Один з них - півзахисник Огнен Вукоєвіч. Хорват добре відчуває гру, володіє сильним ударом, до того ж він ще молодий і може прогресувати. Емма Окодува теж дуже сильний футболіст, який здатний підсилити лінію атаки нашого колективу. Останній сезон він провів в Бельгії, де дуже непогано себе зарекомендував. Я довго спостерігав за цим нападаючим і радий, що нам вдалося його купити. Як ви вже знаєте, з нами на збори летить ряд молодих виконавців, серед яких Фартушняк і Парцванія.

- Як ситуація з Ващуком?

- У Ващука закінчується контракт і він зайнятий пошуками нового клубу. У цій ситуації все залежить від самого футболіста. Як він вирішить - так і буде. Якщо він ухвалив рішення залишити клуб, то це його справа. Влад - хороший і досвідчений футболіст, приніс нашому клубу багато користі.

- Максим Шацьких залишиться в команді?

- Шацьких зараз перебуває в стані збірної Узбекистану. Скоро він повернеться до Києва і ми обговоримо його подальшу долю. У нас є багато атакуючих футболістів, і я радий, що в цій лінії є з кого вибирати. Те ж можна сказати і про оборону. До нас повернувся Горан Сабліч, якому ми вирішили дати шанс, і Горан Гавранчіч.

- Є футболісти, які повернулися з відпустки із зайвою вагою?

- Ні, таких футболістів немає і я цьому дуже радий. Зараз у нас практично немає травмованих гравців. Тільки Карлос Корреа відновлюється в Бразилії після травми. Шовковському, Мандзюку і Несмачному ми дали декілька додаткових днів відпочинку, у зв"язку з іграми за збірну України.

- Шовковський залишиться в "Динамо"?

- Про це багато говорять, але я можу вас завірити, що Саша - гравець "Динамо" і нікуди не збирається йти.

Зараз ви читаєте новину «Шовковський залишається, Ващук і Шацьких самі приймуть рішення - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі