пʼятниця, 12 жовтня 2007 17:36

Шотландські вболівальники зробили для Шеви макет Моурінью

Гравці і тренери національної збірної України у п`ятницю приземлилися в аеропорту Глазго. Уболівальники збірної Шотландії влаштували синьо-жовтим гучну зустріч. У національних костюмах, з волинками, шотландці зустрічали гравців збірної України біля автобуса, повідомляє champion.com.ua.

Капітана збірної України Андрія Шевченка в Глазго чекав окремий сюрприз. На виході з аеропорту Андрій мав зустрітися... Жозе Моуріньо. Фанати Шотландії зробили картонний фото-макет екс-наставника "Челсі" у натуральну величину і просили Андрія обійнятися з фігурою тренера і сфотографуватися. Утім, Андрій був настільки поглинений своїми думками що навіть не помітив заготовки фанатів.

При проходженні паспортного контролю виникла затримка з Олександром Гладким. Уся українська делегація вже пройшла митний контроль, а форвард "Шахтаря" ще продовжував осторонь спілкуватися із шотландськими чиновниками. У підсумку усе завершилося успішно, і Гладкий приєднався до інших збірників.

У гарному настрої були всі українські гравці. Футболісти не приховували що летять у Шотландію за перемогою і зроблять усе, щоб завтра добитися не тільки переможного результату, але і показати красивий футбол.

Зараз ви читаєте новину «Шотландські вболівальники зробили для Шеви макет Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі