четвер, 08 листопада 2007 17:26

Шотландці назвали склад на вирішальний матч відбору до Євро-2008

Головний тренер збірної Шотландії Алекс Макліш назвав склад своєї команди на завершальний матч відбірного турніру Евро-2008 проти команди Італії, який відбудеться на стадіоні "Хемпден Парк" 17 листопада, повідомляє www.sport-express.ru.

Шотландія знаходиться на другому місці в таблиці групи В, на одне очко відстаючи від Франції, яка лідирує в групі, і також на одне очко випереджаючи Італію, у якої є гра в запасі.

     Склад збірної Шотландії: воротарі - Гордон ("Сандерленд", Англія), Девід Маршалл ("Норвіч", Англія), Макгрегор ("Рейнджерс"); захисники - Александр ("Барнлі", Англія), Колдуелл, Макманус (обидва - "Селтік"), Хаттон, Уейр (обидва - "Рейнджерс"), Дейллі ("Вест Хем", Англія), Маківлі ("Дербі", Англія), Нейсміт ("Шеффілд", Англія); півзахисники - Браун, Хартлі (обидва - "Селтік"), Фергюсон, Маккаллоч (обидва - "Рейнджерс"), Флетчер ("Манчестер Юнайтед", Англія), Робсон ("Данді Юнайтед"), Пірсон, Тіл (обидва - "Дербі", Англія); нападаючі - Бітті ("Вест Бромвіч", Англія), Бойд ("Рейнджерс"), Макфадден ("Евертон", Англія), Мелоні ("Астон Вілла", Англія), Міллер ("Дербі", Англія), О"Коннор ("Бірмінгем", Англія).
Зараз ви читаєте новину «Шотландці назвали склад на вирішальний матч відбору до Євро-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі