пʼятниця, 12 вересня 2008 16:20

Сьомін шпигуватиме за Венгером

В суботу, під час матчу "Олком" - "Динамо", тренер киян Юрій Сьомін буде на іншому кінці Європи. А саме, в англійському місті Блекберн на стадіоні "Евуд Парк" на матчі місцевої команди з "Арсеналом".

Наставник "Динамо" вирішив особисто подивитися в справі найближчого суперника по Лізі чемпіонів і отримати максимум інформації про гру команди Арсена Венгера.

"У Мелітополь команда поїде з тренерами Олегом Лужним і Валерієм Зуєвим, - розповів Юрій Сьомін. - Сергій Овчинніков на базі в Конча-заспа проведе разом з футболістами, що залишилися, тренування.

Травмованих у нас немає, в загальній групі займаються ті, що отримали раніше невеликі пошкодження Мілевський, Несмачний, Сабліч. Приступив до тренувань і Карлос Корреа.

Планується, що проти "Олкома" вийдуть футболісти, які останнім часом були мало задіяні або зовсім не грали за першу команду "Динамо" і збірні. Це Кравець, Морозюк, Романчук, Несмачний, Шовковський і інші виконавці".

Нагадаємо, що за останні п"ять років це буде вже третя зустріч суперників на перших стадіях Кубка країни. Обидва рази, в 2004-му і 2006-му році, "Динамо" виграло у мелітополя з однаковим рахунком 0:4.

sport.com.ua


Зараз ви читаєте новину «Сьомін шпигуватиме за Венгером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі