понеділок, 24 січня 2011 12:58

Сьомін призначив нового капітана "Динамо"

Сьомін призначив нового капітана "Динамо"

Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Юрій Сьомін призначив новим капітаном команди воротаря Олександра Шовковського.

Про це сам тренер розповів в інтерв'ю виданню "Сегодня".

Таким чином, Сьомін відібрав капітанську пов'язку у нападаючого Андрія Шевченка, який був капітаном "Динамо" у другій половині 2010 року.

За словами Сьоміна, вибирати капітана йому було непросто, а на кандидатурі Шовковського він зупинився тому, що з гравців команди саме воротар провів більше всіх матчів за "Динамо".

Тренер "Динамо" також розповів про переговори з переходу півзахисника московського "Локомотива" Олександра Алієва. За словами Сьоміна, у переговорах "є найрізноманітніші нюанси, наприклад, гроші, які потрібно берегти". При цьому тренер підкреслив, що "робота ведеться".

Шевченко грав за "Динамо" з 1994 по 1999 роки, а потім перейшов до італійського "Мілана". Форвард також грав за лондонський "Челсі", а в серпні 2009 року повернувся в "Динамо". У липні 2010 року Шевченко став капітаном київської команди. Що стосується Шовковського, то 36-річний воротар виступає за "Динамо" з 1993 року.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Сьомін призначив нового капітана "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі