субота, 14 лютого 2009 17:11

Сьомін достроково зупинив матч між київським і московським "Динамо"

Сьомін достроково зупинив матч між київським і московським "Динамо"

Недограним виявився останній матч київського "Динамо" на тренувальному зборі в Іспанії. На 69-ій хвилині поєдинку з московськими одноклубниками після колотнечі на футбольному полі наставник киян Юрій Сьомін вирішив забрати команду з поля. На той час рахунок був рівний - 1:1.

Як напередодні заявив тренер "Динамо", на гру з москвичами повинні були вийти ті ж футболісти, на яких він розраховує в матчах з "Валенсією". Судячи за складом, Сьомін планує грати з одним форвардом і насиченою середньою лінією, більше орієнтованою на оборону.

Москвичі діяли дуже грубо

Проте, саме кияни відкрили рахунок. На 27-ій хвилині Сергій Кравченко майстерно виконав штрафний удар - воротар москвичів і збірної Росії не дотягся до м"яча. Через кілька хвилин Мілевський вже обіграв воротаря, але арбітр зустрічі зафіксував офсайд. А перед самою перервою москвичам вдалося відігратися - фланговий простріл замкнув Кержаков.

У перерві Сьомін зробив тільки одну заміну: замість Шовковського вийшов Богуш. Схоже, що тренер ще не визначився, хто стоятиме проти "Валенсії". Незабаром Стас продемонстрував реакцію, парирував ногою удар Камбурова з меж воротарської. А потім почали вирувати емоції: Кержаков говорив з арбітрами, проти киян пішли грубі фоли, що перейшли в з"ясування відносин на футбольному полі. В Юрія Сьоміна не витримали нерви і за 20 хвилин до кінця поєдинку Юрій Сьомін достроково завершив гру, забравши команду з поля.

Після цього матчу "Динамо" повертається до Києва, де продовжить підготовку до Кубка УЄФА і зустрічі з "Валенсією".

"Динамо" (Київ) - "Динамо" (Москва) - 1:1 (1:1)

Голи: Кравченко (27) - Кержаков (42).

"Динамо" (Київ): Шовковський (Богуш, 46), Несмачний, Михалик, Бетао, Ель Каддурі, Єременко, Вукоєвіч, Гіоане (Кравец, 60), Кравченко, Нінковіч, Мілевський.

Попереджені: Єременко, Ель Каддурі.

За матеріалами terrikon, ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Сьомін достроково зупинив матч між київським і московським "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі