понеділок, 03 вересня 2012 16:50

"Сьомін допрацює як мінімум до зими" - Саленко

"Сьомін допрацює як мінімум до зими" - Саленко
Саленка не здивував підсумок українського класико. Фото: footballfan.net.ua

Кращий бомбардир ЧС-1994 Олег Саленко прокоментував для Gazeta.ua центральный поєдинок 8-го туру, в якому донецький "Шахтар" на своєму полі обіграв київське "Динамо".

– Результат гри "Шахтаря" з "Динамо" для мене цілком очікуваний, – каже він. – Єдиною несподіванкою стали голи, вірніше той спосіб, у який вони були забиті. Пропущені два м'ячі зі стандартів свідчать не про високу якість гри "Шахтаря", а про проблеми з дисципліною в "Динамо". Очевидно, що перестройка в "Динамо" затяглася. З великої маси футболістів, які прийшли в міжсезоння, за великим рахунком, ніхто не став лідером колективу. Гру витягують Ярмоленко, Ідейє та Гусєв. На мою думку, не варто було купувати гравців скопом, а придбати від сили двох виконавців, які б відразу стали лідерами.

Саленко вважає, що нинішня гра "Динамо" зовсім не схожа на футбол Лобановського.

– Час іде й іде, а помітних зрушень у грі киян все не видно. Матчі витягуються на індивідуальній майстерності окремих гравців. Лобановський брав гравця на певне місце й вимагав від нього повної самовіддачі. Та й гравців він зазвичай брав високого рівня.

Олега також не вразила гра "Шахтаря".

– Забили м'яч і розслабилися. За що відразу й поплатилися. Добре, що перерва нагодилася вчасно. У Лізі Чемпіонів можна пропустити й не відігратися.

Разом з тим Олег не вірить у швидку зміну тренера "Динамо".

– Навряд чи керівники наважаться замінити Сьоміна навіть після можливого першого програшу у Лізі Чемпіонів. Хіба що цей програш буде зовсім непристойним. За інших обставин Сьомін допрацює як мінімум до зими.

Зараз ви читаєте новину «"Сьомін допрацює як мінімум до зими" - Саленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі