неділя, 15 липня 2007 12:50

Сьомий етап "Тур де Франс" приніс зміну лідера

Після сьомого етапу найпрестижнішої велобагатоденки "Тур де Франс", який пройшов в суботу, в загальному заліку гонки змінився лідер. Упевнена перемога молодого німецького гонщика Лінуса Гердеманна з команди T-Mobile, принесла йому жовту майку лідера, повідомляє Євроспорт.

Відстань в 197,5 кілометрів між містами Бург-ен-Бресс і Ле Гран Борнан Гердеманн подолав за 4 години 53 хвилини 13 секунд. Німець зумів відірватися від пелотону і наодинці перетнув фінішну межу. Другий результат з відставанням в 40 секунд показав іспанець Іньїго Ландалузе з Euskaltel. Третє місце зайняв ще один іспанець Давід де Ла Фуенте, виступаючий за Saunier Duval. Його відставання від лідера склало 1 хвилину 39 секунд.

Відповідно наш Ярослав Попович з "Діскавері ченел", залишившись в пелотоні, відстав від переможця етапу на 3 хвилини і 38 секунд, а це 13-те місце. Ще один українець Андрій Гривко з "Мільрам" був 88-м (+ 13,07).

Загальний залік "Тур де Франс" -2007 очолив Гердеманн. Друге і третє місця, як і на сьомому етапі, зайняли Ландалузе і де Ла Фуенте. Відставання Ландалузе від першого рядка складає 1 хвилину 24 секунда, а де Ла Фуенте поступається новому лідерові 2 хвилини 45 секунд.

У генеральній класифікації Попович - 19-ий (відставання від Гердеманна складає 4 хвилини 14 секунд), а Гривко - 81-ий .

Зараз ви читаєте новину «Сьомий етап "Тур де Франс" приніс зміну лідера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі