четвер, 03 листопада 2011 09:24

"Сокіл" переміг "Беркут" на очах в Оксани Білозір та Давида Жванії

"Сокіл" переміг "Беркут" на очах в Оксани Білозір та Давида Жванії

У середу, 2 листопада, у київському Палаці спорту відбулося чергове столичне дербі між "Соколом" і "Беркутом". Як і в двох попередніх поєдинках, сильнішими виявилися гравці "Сокола".

Матч, як і всі поєдинки у Палаці спорту, пройшов при майже заповнених трибунах. У VIP-ложі були присутні керівники Професіональної хокейної ліги, народні депутати Давид Жванія (президент "Беркута"), Оксана Білозір, Володимир Стретович та інші.

Глядачі знову стали свідками яскравого шоу, і, як і в двох попередніх дербі, перемогу святкували підопічні Олександра Годинюка. Зазначимо, що цього разу суперники не шкодували один одного і кілька разів з'ясовували стосунки за допомогою кулаків.

Дублем у складі переможців відзначився Дмитро Кириченко, два очки на свій рахунок записав його колега по ланці Олександр Яковенко. Вперше після переїзду до Києва Андрій Ніколішин не заробив жодного пункту. На відміну від нього, лідер "Сокола" Костянтин Касянчук знову відзначився і довів свою результативну серію до 16 матчів.

Беркут - Сокіл 1:4 (1:2, 0:1, 0:1)

Шайби: 1:0 Михайлов (О. Благой, Ден.Ісаєнко, 8:00, більш.), 1:1 Кириченко (Харченко, Яковенко, 16:53, більш.), 1:2 Кириченко (Яковенко, 17:53 ), 1:3 Климентьєв (Юшков, Рябенко, 36:22), 1:4 Касянчук (Климентьєв, Матвійчук, 57:23, більш.).

В іншому матчі дня "Білий Барс" з Броварів поступився київському "Компаньйону" з рахунком 5:6. Варто відзначити, що господарі майданчика тричі виходили вперед, проте у результаті зазнали поразки.

Таким чином, "Сокіл" з 16-ю перемогами в 16-ти матчах упевнено лідирує в чемпіонаті Професіональної хокейної ліги: після цієї перемоги підопічні Олександра Годинюка набирають 48 очок і випереджають "Беркут", який іде другим, на 16 очок.

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" переміг "Беркут" на очах в Оксани Білозір та Давида Жванії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі