середа, 25 квітня 2018 16:15

Шок на ЧС з хокею: Україна поступилася Хорватії, забивши у свої ворота

Шок на ЧС з хокею: Україна поступилася Хорватії, забивши у свої ворота
Українці програли другий матч поспіль. Фото: IIHF

У середу, 25 квітня, на чемпіонаті світу з хокею в дивізіоні 1B, який проходжить у Литві, збірна України поступилася Хорватії - 2:4.

У першому періоді у воротах Сергія Гайдученка побувало три шайби, при цьому один з голів хорвати провели, граючи у меншості. У другій 20-хвилинці "картаті" вміло утримували нашу команду на комфортній дистанції від своїх воріт. Українцям навіть за рахунок більшості не вдалося зламати оборону суперника.

У заключному періоді нашим хлопцям вдалося закинути дві шайби і скоротити відставання до мінімуму. Однак на більше українців не вистачило. Більш того, за дві секунди до фінальної сирени "жовто-сині" примудрилися закинути шайбу у свої вже порожні ворота.

Таким чином, в активі підопічних Олександра Савицького одна перемога в трьох матчах.

Україна - Хорватія 2:4 (0:3, 0:0, 2:1)

Шайби: 4:36 Янкович (Сензель, Благус - більш) - 0:1, 11:51 Заноскі (менш) - 0:2, 13:06 Кане (Тадіч) - 0:3, 46:56 Катрич (Буценко, Бабинець - більш) - 1:3, 53:00 Німенко (Міхнов, Ігнатенко) - 2:3, 59:58 Ведлін - 2:4

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна зганьбилась у другому матчі на ЧС з хокею

У першому матчі, який проходив на арені Žalgirio Arena, українці змогли здолати команду Румунії. На 13-й хвилині відзначився Катрич, на 28-й - Німенко, якому асистував Бабинець. Переможну крапку у матчі поставив Буценко. Таким чином, в активі нашої збірної одна перемога в трьох поєдинках. Наступний матч українці зіграють 27-го числа з господарями.

Зараз ви читаєте новину «Шок на ЧС з хокею: Україна поступилася Хорватії, забивши у свої ворота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі