вівторок, 22 червня 2021 09:55

Сьогодні збірна України може вийти до 1/8 Євро-2020/21

Збірна України зберігає шанси вийти в 1/8 фіналу Євро-2020/21.

Команда Андрія Шевченка має опинитися серед найкращих чотирьох команд із шести, які зайняли у своїх групах треті місця. У рейтингу третіх місць в України – три очки й різниця м'ячів 4–5. Потрібно, щоб хоча б у двох групах збірні на третій позиції мали показники гірше, ніж в українців.

У групі A Швейцарія має чотири очки та випереджає Україну за набраними балами.

У групі B Фінляндія має показники гірші, ніж в України за забитими та пропущеними м'ячами.

Є надія на групу D. Потрібно, щоб Хорватія і Шотландія (мають по одному пункту. -Gazeta.ua) зіграли внічию. Обом командам потрібна перемога для проходу в 1/8. Матч відбудеться сьогодні і почнеться о 22:00 за Києвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому збірна України провалила матч проти Австрії

Хороші можливості по групі E. У трійці Словаччина маєє три очки, Іспанія - два, Польща - одне. Нам потрібно, щоб Польща не виграла у Швеції, а в матчі Іспанії та Словаччини не була зафіксована нічия, а також, щоб не було рахунку типу 3:2, 4:3.

А от щодо групи F шансів мало. Німеччина і Португалія вже мають по три очки та позитивну різницю м'ячів. Потрібні великі поразки Португалії від Франції або ж Німеччини від Угорщини.

Якщо Україна все-таки пройде з третього місця до 1/8 фіналу, то її суперником буде переможець групи E - Швеція, Словаччина, Іспанія або F - Франція, Німеччина, Португалія.

Автор: Тribuna.com
 

22 червня Хорватія гратиме проти Шотландії, а Англія зіграє з Чехією. Початок обох матчів о 22:00.

Уже сформовані дві пари плейоф на 26 червня: Італія – Австрія у Лондоні, Уельс – Данія в Амстердамі. Тепер вже точно чотири набраних очка гарантують вихід до 1/8 фіналу, так що Швейцарія, Чехія, Англія, Швеція, Франція забронювали собі місця у плейоф.

Збірна України на груповій стадії Євро програла Нідерландам та Австрії, але перемогла Північну Македонію.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні збірна України може вийти до 1/8 Євро-2020/21». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі