четвер, 21 лютого 2008 11:10

Сьогодні в Києві відбудеться вечір професійного боксу

Сьогодні в Києві відбудеться вечір професійного боксу
Сьогодні, 21 лютого, в столичному Палаці спорту відбудеться вечір професійного боксу - перший захід, який пройде під егідою новоутвореної промоутерської компанії K2 East Promotions.

Учасниками головної події майбутнього шоу стануть непереможний український полутяж В"ячеслав Узелков (17 перемог-0 поразок, 10 KO (нокаутом)) і аргентинець Хуліо Сезар Домінгес (18 перемог-3 поразки-1 нічия, 12 KO), яким належить битися за пояс Інтерконтинентального чемпіона WBA, який належить нашому співвітчизникові.

У ще одному титульному поєдинку полусредньоваговики Валерій Бражник (16-0, 10 KO) і Георгі Унгіадзе посперечаються за вакантний титул чемпіона слов"янських країн за версією WBC.

Чемпіон Європи в першій середній вазі Заурбек Байсангуров (16-0, 12 KO) повністю відновився після травми, отриманої їм в грудні минулого року при підготовці до бою з Джеймі Моором, і завтра вийде в ринг проти Георге Данута (7-8-4) з Румунії. Цей tune-up поєдинок буде нетитульним і запланований як 10-раундовий.

Рейтингові поєдинки проведуть добре знайомі київським любителям боксу Віталій Русаль, Сергій Федченко, Максим Бурсак, Ігор Бурсак, Автанділ Хурсідзе, Алік Муртазалієв.

Прихильникам боксу також буде цікавий бій за участю величезного (зріст 203 см, вага 137 кг) супертяжа Артема Юхновича з Білорусі, якого чекає дебют на профі-рингу. Раніше він проживав в США і займався професійним американським футболом.

"Газета по українськи"
Зараз ви читаєте новину «Сьогодні в Києві відбудеться вечір професійного боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі