четвер, 13 березня 2008 10:57

Сьогодні стартує Чемпіонат Європи з водних видів спорту

Сьогодні в голландському Ейндховені стартує чемпіонат Європи з водних видів спорту.

Першими в боротьбу за нагороди вступають представниці синхронного плавання. Відкриють змагання солістки зі своїми довільними програмами. Честь українського прапора в цьому виді захищатиме Дарія Юшко, яка, нагадаємо, зупинилася за крок від п"єдесталу два роки тому на європейській першості в Будапешті.

Ввечері свою довільну композицію продемонструє і наша команда в комбінації. У Ейндховені українське синхронне плавання представляють окрім вище згаданої Юшко також Ксенія Сидоренко, Анастасія Чепак, Юлія Мар"янко, Ганна Багірова, Надія Бережна, Ганна Ульянова, Ганна Хмельницька, Ольга Шевчук, Інга Гіллер, Ольга Кондрашова.

"Всі дівчата знаходяться в прекрасній фізичній формі. Прогнозів робити не будемо, але у нас є всі підстави вважати, що на цій континентальній першості українки нарешті пізнають смак медалей", - повідомила тренер з синхронного плавання Олена Пригунова.

Перші фінали в змаганнях з синхронного плавання відбудуться в неділю, плавці і стрибуни вийдуть на старт 18-го березня.

Спорт.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Сьогодні стартує Чемпіонат Європи з водних видів спорту ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі