неділя, 24 серпня 2008 13:56

Сьогодні "Рома" та "Інтер" відкриють сезон в Італії

Сьогодні чемпіон Італії "Інтер" та срібний призер, а також володар Кубка Італії "Рома" матчем за Суперкубок відкриють футбольний сезон на Аппенінах.

Колишній гравець "вовків" Амантіно Мансіні напередодні гри за Суперкубок погрожує розкрити всі секрети підготовки "Роми" своєму новому босу в "Інтері" Жозе Моуріньо.

Бразилець, який перебрався до Мілана цього літа, відверто заявив, що проведе якийсь час наодинці з Моуріньо для того, щоб інформувати португальця про те, на що насамперед в тактичному плані звертає увагу тренер романісті Лучано Спалетті. У свою чергу тренер "Роми" зазначив, що він теж дещо знає про Мансіні.

Спалетті з повагою відізвався про трансферну політику Моуріньо, назвавши її продуктивною. Щодо своєї "Роми" він зазначив, що підписавши Джона Арне Ріісе з "Ліверпуля" і Жуліо Баптісту з "Реала", він значно посилив команду.

Спалетті також високо оцінив шанси Мірко Вучініча на потрапляння в стартовий склад на гру проти "Інтера". Найімовірніше дебютує і Баптіста. А ось поява відсутнього довгий час через травму лідера римських "вовків" Франческо Тотті маловірогідна, пише "Спорт Украины"

Матч за Суперкубок Італії почнеться о 21.45 за київським часом. Транслювати його буде канал "Спорт-1"

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні "Рома" та "Інтер" відкриють сезон в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі