понеділок, 14 травня 2018 17:20

Соцмережі обурили фото дочки президента ФФУ, що грає з кубком Ліги чемпіонів

  Дочка президента ФФУ грає з кубком Ліги чемпіонів. Фото: Facebook
Дочка президента ФФУ грає з кубком Ліги чемпіонів. Фото: Facebook

Дочка Андрія Павелка грала з кубком Ліги чемпіонів, як зі своєю іграшкою, повідомляє "Наш Київ".

Користувачі обурені фотографією Єлизавети Чаус, дочки президента Федерації футболу України, голови бюджетного комітету Верховної Ради Андрія Павелка, яка гралась з кубком Ліги чемпіонів в салоні елітного автомобіля Range Rover.

Фото з'явилося на сторінці "Врятуйте мою маму". Її створила Дарина Лавровська, дочка інженера-кошторисника федерації, якій міг загрожувати Андрій Павелко.

Слід зазначити, що користувачі в подиві: чому хтось повинен був стояти добу в черзі, щоб зробити фотографію з кубком, тоді як діти українських футбольних чиновників можуть просто гратися з ним.

 

Раніше дочка співробітниці "ФФУ Продакшн" Наілі Лавровської Дарина повідомила, що її матері погрожують за бажання піти з Федерації футболу через те, що та була втягнута обманним шляхом у злочинні схеми. Так, вона була змушена надавати неправдиві обґрунтування вартості будівництва футбольного поля зі штучним покриттям вартістю 1,477 млн ​​грн.

Згодом цей кошторис її авторства з'явився на офіційному сайті Міністерства регіонального розвитку України. Всього, за словами Лавровської, з 540 млн грн, виділених з бюджету, вкрали не менше 130 млн, що становить 30% від загальної суми. Дочка співробітниці ФФУ стверджує, що може це довести журналістам, правоохоронцям і всім охочим: у її матері є все електронне листування з першими особами Федерації футболу і чиновниками міністерства. Через добу після публікації аккаунт Дар'ї піддався атаці хакерів і був видалений.

Зараз ви читаєте новину «Соцмережі обурили фото дочки президента ФФУ, що грає з кубком Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі