понеділок, 07 квітня 2008 18:37

Щоб уникнути покарання, Брайант лає арбітрів іноземними мовами

Суперзірка світового баскетболу харизматичний лідер клубу NBA Лос-Анджелес Лейкерс Кобі Брайант знайшов оригінальний спосіб безкарно критикувати арбітрів.

"Щоб уникнути зауважень від суддів, я жорстко висміюю їх сербською. Мене навчили Саша Вуячіч і Радмановіч, а Ронні Туріаф навчив мене лаятися французькою. Ви знаєте, що все дуже красиво звучить французькою?", - повідомив баскетболіст журналістам.

До кінця регулярного сезону Лейкерс залишається всього п"ять ігор, а у Кобі Брайанта вже 15 технічних зауважень, і кожне наступне означатиме для захисника пропуск гри, що може негативно вплинути на положення команди в таблиці.

Брайант був вимушений залишити майданчик за три хвилини до кінця завершальної чверті в зустрічі з "Шарлотт"  (програній з рахунком 95:108) через два технічні зауваження. Брайант почав сперечатися з суддею після боротьби під кільцем з форвардом "Бобкетс" Емекою Окафором. Брайант знову спробував довести свої аргументи після фолу на захиснику Метті Керроллі.

Керролл промазав штрафний, але Брайант продовжував сперечатися, що послужило приводом для повторного технічного зауваження, яке стало для баскетболіста 15-м цього сезону. До видалення Брайант записав на свій рахунок 27 очок і 6 підборів.

Кобі Брайант вільно розмовляє італійською і французькою мовами, крім того, американцеві відомі і російські слова - свого часу в команді грав киянин Станіслав Медведенко.

Корреспондент.net
Зараз ви читаєте новину «Щоб уникнути покарання, Брайант лає арбітрів іноземними мовами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі