пʼятниця, 26 жовтня 2018 13:05

Що там той плювок Кадара в землю, його партнери і не таке витворяли - Несенюк

Що там той плювок Кадара в землю, його партнери і не таке витворяли - Несенюк
Через відсторонення, яке Кадар, праворуч, отримав у матчі з "Ворсклою", він пропустить гру з "Шахтарем". Фото: ФК "Динамо"

Журналіст Микола Несенюк, який є директором департаменту зі зв'язків зі ЗМІ "Динамо", висловив думку щодо рішення КДК ФФУ про дискваліфікацію захисника київського клубу Тамаша Кадара.

Гравець отримав покарання за плювок у бсторону арбітра в матчі проти "Ворскли" (1:0). Через це Кадар пропустить матч 14 туру УПЛ із "Шахтарем".

"Футболіста "Динамо" дискваліфікували на 3 матчі за те, що той плюнув на зелений газон. На думку відповідального секретаря ФФУ на прізвище Грищенко, таким чином захисник Тамаш Кадар допустив "прояв невдоволення" рішенням арбітра.

Можете не шукати цього порушення в правилах гри у футбол. Там нічого не сказано про покарання за плювок на поле. У бідній ФІФА навіть не підозрюють, що витворяють динамівці в матчах чемпіонату України.

Протягом матчу щонайменше 2 киян демонстративно висякалися на той же газон, який так образив Кадар

Що там той плювок Кадара в землю. Його партнери у тому ж матчі витворяли і не таке. Протягом матчу щонайменше 2 киян демонстративно висякалися на той же газон, який так образив Кадар. Причому зробили це вже після свистка арбітра.

Але це ще не все. Щонайменше 4 динамівців після свитка арбітра одразу ж повернулися до нього задом, висловлюючи своє невдоволення у відверто грубій формі. Ще 3, після того як отримували по ногах від суперників, вголос вигукували слово, що означає продажну жінку. Що це, як не образа арбітра в непристойній формі?

Ну і останнє - при побудові стінки під час штрафного удару відразу кілька динамівців прямо на очах арбітра чесали собі таке місце, яке я навіть не наважуюся назвати, тому що в такому випадку мене теж дискваліфікують.

Навмисне не називаю прізвищ тих футболістів, які зробили все згадані порушення. Інакше виходити на матч проти "Шахтаря" доведеться юнацького складу "Динамо". Нехай великий знавець плювків на прізвище Грищенко сам підраховує всі плювки, сякання, чухання та інші непристойності вкрай розбещених Ігорем Суркісом футболістів", - написав Несенюк у своїй сторінці в Фейсбук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гравця "Динамо" відсторонили на матч із "Шахтарем"

У майбутньому турі УПЛ Кадар не допоможе "Динамо" у матчі з "Львовом".

Зараз ви читаєте новину «Що там той плювок Кадара в землю, його партнери і не таке витворяли - Несенюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі