четвер, 22 липня 2021 21:00

Що потрібно знати про нового форварда "Динамо" Еріка Раміреса

Що потрібно знати про нового форварда "Динамо" Еріка Раміреса
Ерік Рамірес має посилити атаку "Динамо". Фото:Instagram.com/erick.ramirez24

Київське "Динамо" близьке до трансферу венесуельського форварда 22-річного Еріка Раміреса.

За повідомленням ЗМІ, динамівці заплатять за гравця €1.75 млн клубу зі Словаччини "ДАК 1904". Футболіст підпише контракт із "Динамо" на п'ять років.

Рамірес має посилити атаку киян та скласти конкуренцію в новому сезоні білорусу Іллі Шкуріну на місці форварда. Основний форвард "Динамо" минулого сезону Артем Бесєдін вибув на довго через травму, а Владислав Супряга не виправдовую сподівань головного тренера.

Футбольний скаут Алекс Великих спеціально для Gazeta.ua більше ретельно розповів про потенційного нападника киян.

Трансфер Еріка Раміреса успіх для "Динамо"?

Так. Цей перехід вигідний всім сторонам. Клуб отримав за невеликі гроші кваліфікованого форварда. Мірча Луческу матиме можливість вибору гравців в атаці та формувати молодого футболіста. А сам Рамірес можливість отримати досвід в Лізі чемпіонів, виступати в сильнішому чемпіонаті, ніж словацький та розвиток власної кар'єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс знищує кар'єру Супряги

Чи здатен цей форвард розв'язувати питання нападника для "Динамо"?

При усіх позитивних моментах можливого трансферу Раміреса, все ж таки "Динамо" Київ особливий клуб з історією форвардів. Клуб який мав нападників світового рівня - Блохін, Заваров, Шевченко, Ребров. Тому й вимоги до нападника "Динамо" значні. Очікування трансферу нападника під Лігу Чемпіонів все-таки таки в мене були трохи вищими.

Які його сильні та слабкі сторони?

Серед позитивних характеристик - вміння швидко переходити від оборони в атаку завдяки правильному розташуванню та швидкості. Вміє утримувати м'яч корпусом до воріт, що допомагає команді не лише при грі в штрафному майданчику суперника, а й при виходу з оборони. Гравець в такому випадку може або заробити фол на собі, або скинути м'яч на вінгерів. В цьому компоненті він діє краще за Супрягу й за Шкуріна.

Рамірес не боїться фізичного контакту з суперником. Має поставлений удар з середньої дистанції, вміє пробити з обох ніг. Вдало дії головою.

Не дивлячись на високий зріст, не є повільним, а має добру дистанційну швидкість, має добру техніку та антропометрію.

Ерік Рамірес схожий на Луїса Адріано та Брандао

З недоліків - психологічно гравець потребує постійної підтримки. Особливо впливово на нього діє батько, який був з ним в Словенії та Чехії. Також чемпіонат в якому він грав не є інтенсивним, пресинг та контрпресинг не були високого рівня.

Венесуелець не конфліктний, цілеспрямований, але не лідерських якостей, що для нападника може бути негативним фактором. Шкурін в цьому компоненті його переважає.
Можливим ризиком може бути й життя в великому місті з усіма його факторам.

Хто ще цікавився нападником?

Російські, турецькі та чеські клуби.

На кого із нападників схожий Рамірес?

Луческу він має нагадувати Луїса Адріано, або навіть Брандао.

Шкурін чи Рамірес буде основним форвардом "Динамо" в новому сезоні?

Шанси будуть мати обидва, проте Шкурін почне як основний нападник.

Ерік Рамірес виступає у Європі із 2017 року. Спочатку грав у Чехії за "Карвіну" та "Сеницю". Із 2017 року захищає кольори "ДАКа 1904". Минулого сезону став найкращим бомбардиром чемпіонату Словаччини. В складі збірної Венесуели провів один матч.

1 серпня "Динамо" розпочне новий сезон. Команда Мірчі Луческу буде приймати на НСК "Олімпійський" "Верес".

Зараз ви читаєте новину «Що потрібно знати про нового форварда "Динамо" Еріка Раміреса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі