понеділок, 21 січня 2013 08:39

Снейдер погодився перейти у "Галатасарай"

Снейдер погодився перейти у "Галатасарай"
Найближчим часом Снейдер пройде медобстеження і підпише контракт з "Галатасараєм" ФОТО: footballhd.ru

Півзахисник міланського "Інтера" Веслі Снейдер дав згоду на перехід у турецький "Галатасарай". Про це повідомляє офіційний сайт турецької команди.

Голландський футболіст найближчим часом пройде медичне обстеження, після чого підпише контракт з "Галатасараєм". У повідомленні турецького клубу не повідомляються подробиці переходу 28-річного Снейдера. За інформацією ЗМІ, трансфер півзахисника збірної Нідерландів обійшовся турецькій стороні в сім з половиною мільйонів євро.

Перед початком сезону-2012/13 керівництво "Інтера" запропонувало Снейдеру підписати новий контракт, згідно з яким його зарплата повинна бути знижена. Футболіст відповів відмовою, через що тренерський штаб міланців майже не давав голландцеві ігрового часу.

Снейдер виступав за "Інтер" з 2009 року. Разом з міланцями півзахисник виграв Лігу чемпіонів і чемпіонат Італії. Раніше він грав у складі мадридського "Реала" і амстердамського "Аякса".

Влітку 2012 року ЗМІ писали, що голландець веде переговори з махачкалинським "Анжі". Повідомлялося, що клуб з Дагестану готовий запропонувати футболістові зарплату в 15 мільйонів євро на рік. Однак тоді Снейдер залишився в "Інтері".

Зараз ви читаєте новину «Снейдер погодився перейти у "Галатасарай"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі