вівторок, 20 березня 2007 21:00

Слуцька вболіватиме на чемпіонаті світу за Соколову

 

19 березня дворазова призерка Олімпійських ігор, семиразова чемпіонка Європи, дворазова чемпіонка світу, росіянка Ірина Слуцька, 28 років, дала прес-конференцію.

Ірина розповіла про шоу Євгена Плющенка "Золотий лід Страдіварі", яке зараз триває і в якому вона теж бере участь. Також поділилася планами на майбутнє.

Слуцька ще не вирішила, чи варто їй йти з великого спорту, але заявила, що найближчі п"ять років точно буде кататися, повідомляє продюсерський центр "Ice Vision".

Ірина також сказала, що на чемпіонаті світу, який сьогодні розпочався в Токіо, вона вболіватиме за Олену Соколову. Однак зазначила, що молоді повинні показати себе з кращого боку.

- У свій час ми проклали шлях на світовий п"єдестал пошани. Тепер молоді повинні показати себе. Якщо втратимо те, чого досягли у фігурному катанні останнім часом, то повернутися буде складно, - підсумувала Ірина.

Зараз ви читаєте новину «Слуцька вболіватиме на чемпіонаті світу за Соколову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі